Menu

Service

1. Ghostwriter

Anda mempunyai banyak idea tapi tiada masa nak menulis? Atau anda ingin membina kredibiliti sebagai seorang tokoh yang dikagumi? Team eWriterpreneur sedia membantu merealisasikan impian anda untuk menghasilkan e-book atau buku fizikal anda!

2. Copywriter

Anda seorang ahli perniagaan yang tiada masa nak menguruskan media sosial? Tak tahu nak update apa setiap hari? Tak tahu nak bawa content apa yang mampu mengangkat branding bisnes dan diri awak sebagai founder? Kami di eWriterpreneur sedia membantu anda untuk menguruskan laman sosial anda yang kelihatan caca merba tu!

3. Website Content

Website adalah ibarat kedai online kita. Tidak cukup sekadar membeli domain dan hosting sahaja. Pengisian di dalam website itu sendiri sangat penting. Maklumat yang lengkap di dalam website memudahkan prospek dan pelanggan untuk mendapatkan maklumat perniagaan. Tak tahu nak tulis content / pengisian apa? Serahkan sahaja kepada pasukan kami untuk menjadikan website anda penuh bermakna!

4. Scriptwriter Short Movie Advertisement

Zaman teknologi yang serba canggih ini, pelbagai teknik pengiklanan dilakukan. Kaedah pengiklanan drama pendek berdurasi tidak lebih 10 minit menjadi trend pada zaman sekarang. Jika anda pemilik perniagaan yang tiada idea untuk membuat iklan berkonsepkan drama pendek, maka carilah kami. Pasukan eWriterpreneur sedia membantu!